ECOVAPOR
ECOVAPOR
ECOVAPOR

L'ozó desinfecta 600 cops més que el lleixiu.

Què és l'ozó?
És un desinfectant natural que actua sobre l'estructura química del microorganisme, desactivant-ho. Serveix per a la desinfecció d'aigua, aire i aliments, eliminant bacteris, virus, fongs, compostos orgànics volàtils i olors en general.
Una vegada actua l'ozó es descompon en oxigen, per la qual cosa no produeix cap residu.
L'ozó té tres propietats fundamentals: és desodorant, desinfectant i descontaminant.

Com funciona el canó d'ozó?
A través d'una sèrie de descàrregues elèctriques a l'interior de l'aparell,El generador s'encarrega de produir una sèrie de descàrregues elèctriques amb el que es genera l'ozó.
Produïm l'ozó amb el canó a partir de petites descàrregues elèctriques controlades per l'aparell. Les quantitats emeses d'ozó ens permeten desinfectar, purificar i eliminar olors. 

Estudis amb l'ozó
Des de finals del segle XIX, l'ozó està mundialment reconegut en les seves funcions com a bactericida, viricida, fungicida i desodorant, destruint amb gran rapidesa estreptococs, estafilococs, colibacils, etc., així com les més enèrgiques toxines difterianes i tetàniques.

CANÓ D'OZÓ ECOVAPOR
Amb el nostre potent canó d'ozó d'ús professional i industrial ecoVAPOR pot oferir diferents de servei de DESINFECCIÓ i de DESODORANT, principis de l'ozó.
Donis de ecoVAPOR podem esterilitzar tot tipus d'espais: interiors de vehicles, habitacions d'hotels, bars i restaurants, gimnasos, vestuaris públics, sales, etc., netejant-los d'olors, fums i evitant l'aparició de floridura. Amb el nostre canó elimina bacteris, fongs, virus i compostos orgànics volàtils, disminuint l'ús de ambientadores químics.
Els resultats són sorprenents.

.- Oxigena l'aire purificant-lo.
.- Poder desinfectant bactericida, fungicida i virulicida.
.- Elimina tot tipus d'olors.

...totalment ecològic, sense productes químics i respectant el medi ambient.

ECOVAPOR - - 17100 La Bisbal d’Empordà - 654 564 128 - neteges@ecovapor.cat - Nota legal - Política de protecció dades - Política de cookies
Gestor web Comunicatek