ECOVAPOR
ECOVAPOR
ECOVAPOR

Neteja i desinfecció de les cuines de bars i restaurants

Les cuines professionals de bars, restaurants, hotels, cuines industrials de càtering i de l'hostaleria en general desenvolupen un tipus d'activitat que necessita d'una higiene cuidada i exigent. La brutícia del propi ús amb restes d'aliments, esquitxades, grasses i fums es van acumulant en zones i racons de difícil accés, per a una neteja diària comuna. 

En ecoVAPOR sabem d'aquesta importància i del nivell d'exigència que els professionals de l'hostaleria esperen del nostre servei. Amb el nostre sistema de neteja, amb les seves altes prestacions de pressió i cabal de vapor, així com l'aspiració directa aconseguim una neteja i desinfecció de tot tipus de superfícies i elements.
L'avantatge del nostre sistema utilitzant únicament aigua a una pressió i elevada temperatura, asseguren una neteja i higiene excel·lent en tots els racons, i la comoditat de poder ser utilitzada immediatament per no utilitzar productes químics que requereixen una ventilació posterior a la neteja. 
Amb el sistema d'aspiració contínua, la tecnologia que utilitzem en ecoVAPOR neta i asseca les superfícies al mateix temps, estalviant temps i costos. 

En ecoVAPOR, centrem els nostres esforços en les 4 àrees principals de les cuines:
1.- Zona de calor, amb els cremadors, planxes, graelles i forns.
2.- Zona d'extracció, amb les campanes i sistemes d'extracció de fums.
3.- Zona de treball, superfícies, fogons i lleixes
4. Zona de sòls i taulells

En ecoVAPOR podem encarregar-nos de la neteja de la seva cuina i eliminar les males olors que han anat impregnant tota l'àrea de treball.

 


ECOVAPOR - - 17100 La Bisbal d’Empordà - 654 564 128 - info@ecovapor.cat - Nota legal
Gestor web Comunicatek