ECOVAPOR
ECOVAPOR
ECOVAPOR

Neteja de tapisseries a domicili

Amb el pas del temps, l'ús diari, els nens, els animals domèstics, el fum del tabac, olors de la cuina i de més acaben acumulant-se en les tapisseries dels mobles que podem tenir a casa o oficines.
La tapisseria va envellint el seu aspecte i s'enfosqueixen els colors, a part de les taques de la suor o d'algun líquid que ens hagi pogut caure.

Els serveis de neteja de tapisseries amb vapor que oferim allarguen els anys de vida útil d'aquests mobles i retornen l'aspecte original sense utilitzar productes químics ni corrosius.

En ecoVAPOR utilitzem el vapor sec a alta temperatura sense deixar residus, realitzat amb tecnologia d'injecció del vapor i aspirat continu. El resultat és un rentat profund per als seus sofàs, butaques, matalassos, catifes, moquetes, cadires d'oficina, de menjador i altres mobles tapissats.
Amb el nostre exclusiu sistema de neteja extraiem la pols, els àcars i restes orgàniques que s'hagin incrustat amb el temps.


ECOVAPOR - - 17100 La Bisbal d’Empordà - 654 564 128 - neteges@ecovapor.cat - Nota legal - Política de protecció dades - Política de cookies
Gestor web Comunicatek